Over ons afbeelding

Over ons

Na ruim 20 jaar werkzaam te geweest voor de vaste organisatie buitendienst van de Onderlinge ‘s-Gravenhage zijn wij, Deen Rovers & Leo van Hoof, in het voorjaar van 2008 gestart als zelfstandig tussenpersoon. Wij dragen de Onderlinge ‘s-Gravenhage nog steeds een warm hart toe. Deze Verzekeraar is gespecialiseerd in zekerheidbiedende producten. Haar levensverzekeringen stellen uw belangen zeker, ook op de lange termijn. Het verzekerd kapitaal op uw polis is dan ook gegarandeerd. Met de unieke winstdeling van de Onderlinge ‘s-Gravenhage kan uw verzekerd kapitaal jaarlijks stijgen zonder dat u hiervoor extra premie betaalt.

Echter als zelfstandig intermediar willen en mogen wij niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeraar en zijn vrij in de keuze van ons advies. Rovers & Van Hoof Assurantiën en Hypotheken heeft relaties met een groot aantal banken en verzekeraars en daardoor kunnen wij u altijd een passende hypotheek of verzekering aanbieden. Financieel- en verzekeringsadvies zijn zeer persoonlijk. Wij nemen graag de tijd voor een gesprek met u, waardoor wij uw persoonlijke situatie en uw wensen leren kennen. Op basis van die informatie zoeken wij voor u de oplossing die het beste bij u past.

Naast onze jarenlange ervaring beschikt ons kantoor over alle benodigde certificaten en diploma’s om ons vak goed uit te oefenen. Verder houden wij onze kennis en vaardigheden actueel door diverse cursussen en trainingen te volgen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij instituten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze organisatie